Sous-Vide küpsetaja HENDI
450.00 € (+KM)
Vaakumpakendatud toidu kontrollitud madalal temperatuuril küpsetamine (Sous Vide) tagab toote konsistentsi, kõrge kvaliteediga tulemuse igal
ajahetkel: säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalid. Alternatiiv konvektsioonküpsetamisele.
Ideaalne à la carte restorani.
Erakordselt sobiv ettevalmistus tipptunni ajal.
Järjekindlalt kõrge kvaliteediga tulemused.
Ülitäpne termostaat reguleeritav (0,1 ° C) 45 ° kuni 90 ° C.
Korpus valmistatud üleni kroomitud terasest.
Komplektis roostevabast terasest vahelülid 6 kambrile ja kaas.
Saab suletud õhu- ja veekindlal silikoon äärse kaanega.
Mõõdud:600x330x300K mm
Elekter: 230V, 600W
Maht 20L
Saadaval järeltellimisel
Sous-Vide küpsetaja HENDI
Kirjeldus |
Näitaja |
---|---|
Mõõdud |
|
Mahutavus |
|
Võimsus |
|
Temperatuur |
|
Külmaaine |
|
Energiaklass |
|
Materjal |
|